Nagradna igra Coca Cola APP welcome 2021

Nagradna igra Coca Cola APP welcome 2021

Nagradna igra počinje 12. travnja 2021. u 00.00.00 i traje do 09. svibnja 2021. u 23.59.59

Fond nagrada:
Za vrijeme trajanja ove nagradne igre odvijat će se 2 (dva) izvlačenja (RAFFLE-a) u kojem sudionici nagradne igre mogu dobiti sljedeće nagrade:

Način i uvjeti sudjelovanja u nagradnoj igri:

Kupnjom proizvoda Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Zero limun, Fanta Orange, Fanta Orange Zero, Fanta Shokata, Sprite u pakiranju od 500 ml u plastičnoj (PET ambalaži) te Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta Orange u pakiranju od 250 ml u plastičnoj (PET ambalaži), koji sudjeluju u nagradnoj igri, sudionik stječe mogućnost prikupljanja coinsa koje može zamijeniti za poklone, na način i u skladu s uvjetima iz ovih Pravila. Svaka kupnja jedne Coca-Cole, Fanta Orange, Fanta Shokata i Sprite u pakiranju od 500 ml u plastičnoj (PET ambalaži) odnosno Coca-Cole ili Fante Orange u pakiranju od 250 ml u plastičnoj (PET ambalaži), koji su uključeni u nagradnu igru, vrijedi 1 coin (jedna boca=jedan coin). Svaka kupnja jedne Coca-Cole Zero, Coca-Cola Zero limun, Fanta Orange Zero Fanta Orange, u pakiranju od 500 ml u plastičnoj (PET ambalaži) odnosno Coca-Cola Zero u pakiranju od 250 ml u plastičnoj (PET ambalaži), koji su uključeni u nagradnu igru, vrijedi 2 coina (jedna boca=dva coina).

Za sudjelovanje u nagradnoj igri njezini sudionici trebaju preuzeti aplikaciju s Google Play-a ili AppStore-a, odnosno putem QR koda na Google Play-u ili AppStore-u (QR kod se nalazi na pakiranju proizvoda koji sudjeluju u nagradnoj igri). Nakon toga je potrebno otvoriti svoj korisnički profil u aplikaciji i unijeti svoje osobne podatke (država prebivališta, e-mail adresa, datum rođenja, nadimak). Svaki sudionik nagradne igre može imati najviše jedan korisnički profil u okviru aplikacije. U slučaju da Priređivač tijekom  trajanja nagradne igre utvrdi da je sudionik otvorio više korisničkih profila u okviru aplikacije, Priređivač zadržava pravo diskvalificirati tog sudionika.
Nakon registracije treba u aplikaciju unijeti deseteroroznamenkasti alfanumerički kod, koji ste pronašli ispod promotivnog zatvarača promocijskih proizvoda Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Zero limun, Fanta Orange, Fanta Orange Zero, Fanta Shokata, Sprite u pakiranju od 500 ml u plastičnoj (PET ambalaži) odnosno ispod promotivne etikete Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta Orange u pakiranju od 250 ml, koji sudjeluju u nagradnoj igri. Na pojedinom proizvodu koji sudjeluju u nagradnoj igri nalazi se jedan (1) deseteroznamenkasti alfanumerički kod. Svaki kod može biti iskorišten samo jednom u okviru aplikacije. Ako se osvojeni kod pokuša iskoristiti više puta, aplikacija će prikazati poruku kako je kod već iskorišten i njegov unos neće biti moguć. Zatvarači i kodovi sa zatvarača iz prethodnih promocija odnosno nagradnih igara Priređivača ne mogu se koristiti u ovoj nagradnoj igri.

Sudionik stječe pravo na sudjelovanje u RAFFLE-u u skladu s ovim Pravilima potrošnjom (i) prikupljenih coinsa odnosno (ii) kombinacije prikupljenih coinsa i tzv. gemsa kao dodatne valute koju sudionik može dobiti igranjem mobilnih igrara unutar same aplikacije. Način i uvjeti dobivanja coinsa i gemsa će osim u Pravilima promocije i ovim Pravilima ujedno biti opisan u aplikaciji. Sudionici nagradne igre u svakom trenutku tijekom njezina trajanja mogu na svojem korisničkom registriranom profilu u aplikaciji provjeriti vrstu dostupnih nagrada i grupa nagrada u kojima mogu sudjelovati te način njihova preuzimanja.

Svaki sudionik sudjelovanjem u nagradnoj igri potvrđuje da su svi navedeni osobni podaci u okviru njegovog korisničkog profila u aplikaciji isključivo njegovi osobni podaci te da se slaže s ovim Pravilima.

Svaki sudionik može sudjelovati u pojedinom izvlačenju (RAFFLE) najviše 25 (dvadesetpet) puta s potrošnjom različitih kombinacija prikupljenih coinsa odnosno tzv. gemsa na način i pod uvjetima iz ovih Pravila. Svaki RAFFLE ima na raspolaganju ukupno 50.000 (pedeset tisuća) prijava.

Svi zaprimljeni coinsi odnosno tzv. gemsi čijom potrošnjom sudionici, sukladno ovim Pravilima, ostvaruju pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri, bit će pod nadzorom Priređivača i odbit će se ako nisu nabavljeni putem zakonitih, dopuštenih prodajnih kanala. Svi takvi coinsi i tzv. gemsi koji su reproducirani, udvostručeni, izmišljeni ili promijenjeni na bilo koji način tako da ne mogu biti potvrđeni kao zakoniti, bit će odbijeni. Priređivač ima pravo radi utvrđivanja identiteta dobitnika zatražiti od istog predočenje njegove osobne iskaznice ili drugog identifikacijskog dokumenta.
Izvlačenja dobitnika:

Nagradno izvlačenje odvijat će se metodom slučajnog odabira 14. svibnja 2021.

Javno izvlačenje nagrada obavit će se u poslovnim prostorijama Priređivača na adresi u Zagrebu, Sachsova 1, na kojem će prisustvovati tročlano povjerenstvo (dalje: Povjerenstvo) koje čine dva predstavnika Priređivača i jedan predstavnik društva COCA-COLA ADRIA d.o.o., OIB: 82229652860, Milana Sachsa 1, Zagreb (dalje u tekstu:  COCA-COLA ADRIA d.o.o.) kako bi se osigurala ravnopravnost sudjelovanja i jednaka mogućnost dobitka svih sudionika. O tijeku izvlačenja će se voditi zapisnik koji se dostavlja Ministarstvu financija Republike Hrvatske u roku od 8 (osam) dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Svi sudionici koji su uredno aplicirali za sudjelovanje u nagradnoj igri sukladno ovim Pravilima ulaze u računalnu bazu, a dobitnici nagradne igre bit će iz iste izvučeni metodom slučajnog odabira pomoću računalnoga sustava/aplikacije.

U izvlačenju sudjeluju svi sudionici koji su se uredno (i) prikupljenim coinsima odnosno (ii) kombinacijom prikupljenih coinsa i tzv. gemsa kao dodatne valute koju sudionik može dobiti igranjem mobilnih igrica unutar same aplikacije, u okviru aplikacije uredno registrirali i podnijeli zahtjev za osvajanje nagrada u okviru pojedinog RAFFLE-a sukladno ovim Pravilima, i to u razdoblju trajanja nagradne igre, odnosno od 12. travnja 2021. u 00.00.00 do 09. svibnja 2021. u 23.59.59.

Povjerenstvo će provjeriti je li dobitnik sudjelovao u nagradnoj igri u skladu s ovim Pravilima. Zahtjevi za sudjelovanjem u pojedinom RAFFLE-u sukladno ovim Pravilima zaprimljeni izvan razdoblja trajanja nagradne igre smatrat će se nevažećima. Ako se prijava izvučenog dobitnika proglasi nevažećom, nagrada će se podijeliti sljedećem izvučenom sudioniku koji ima pravo na nagradu.
Nagradna igra Coca Cola za detaljna pravila o sudjelovanju  kliknite OVDJE

Zapratite nas na

Ostale nagradne igre provjerite OVDJE

Ne propusti nove nagradne igre. Primi besplatnu obavijest putem maila

 

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *