Enterosgel nagradna igra 2021

Enterosgel nagradna igra 2021

Enterosgel nagradna igra 2021

Enterosgel nagradna igra traje od 10.05.2021. godine do 31.05.2021. godine. Nakon i prije navedenog termina nije se moguće prijaviti na nagradnu igru.

 

Nagradni fond sastoji se od:
Glavna nagrada: 1 x Bicikl SESTRIERE 270 M-disc
Ostale nagrade 10 x Nutribullet crveni – ekstraktor hranjivih sastojaka

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj osim zaposlenika Priređivača i članova njihove uže obitelji i društava koja sudjeluju u pripremi i provedbi nagradne igre.

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvaruje uz kumulativno ispunjenje sljedećuh uvjeta:
1. Sudionik je tijekom trajanja nagradne igre kupio jedan proizvod Enterosgel oralna suspenzija, tuba 225 g ili vrećice 10x15g (u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama i webshopu na području Republike Hrvatske)
Troškove slanja SMS poruke snose Sudionici nagradne igre. Cijena SMS poruke iznosi 2,40 kn (s PDV-om)

2. nakon izvršene kupnje, a tijekom trajanja nagradne igre, poslati SMS poruku na broj 60054 s ključnom riječi ENTEROSGEL, brojem računa, imenom i prezimenom, ulicom, poštanskim brojem i mjestom stanovanja Pojedini sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri samo jednom.

Svi sudionici dužni su čuvati originalne račune putem kojih su se prijavili na ovu nagradnu igru. Javno izvlačenje nagradne igre će biti u prostorijama Kreativnih poslovnih rješenja d.o.o., dana 02.06.2021. godine u 11 h. Izvlačenje će nadzirati komisija od tri člana te će o tijeku izvlačenja sastaviti zapisnik.Sudionik – dobitnik izvlači se na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom. Rezultati izvlačenja nagradne igre bit će objavljeni najkasnije 8 dana od dana izvlačenja nagrada na internet stranici www.oktal-pharma.hr Priređivač će pismenim putem obavijestiti dobitnike unutar 8 dana od dana izvlačenja radi dogovora o preuzimanju nagrade (dodatno se dobitnici mogu kontaktirati i telefonski). Imena dobitnika nagradne igre biti će objavljena i na internet stranici www.oktal pharma.hr/hr/zastupstva/enterosgel najkasnije 8 dana nakon izvlačenja

Enterosgel je oralni crijevni adsorbent (enterosorbent). Temelji se na organskom mineralu s adsorpcijskom sposobnošću vezanja nekih toksičnih i štetnih tvari u crijevu (npr. endotoksini, enterotoksini), koje fizički veže na svoju površinu, smanjujući učestalost stolica i trajanje proljeva. Trajanje liječenja Enterosgelom je 3 – 5 dana za akutni proljev i do 21 dan za kronični proljev povezan sa sindromom iritabilnog crijeva, koji je dijagnosticirao liječnik.
Enterosgel nagradna igra 2021 za detaljna pravila o sudjelovanju  kliknite OVDJE

Zapratite nas na ili  

Ostale nagradne igre provjerite OVDJE

Ne propusti nove nagradne igre. Primi besplatnu obavijest putem maila

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *