Violeta i ELFS nagradna igra 2021

Violeta i ELFS nagradna igra 2021

Violeta i ELFS nagradna igra 2021

Violeta nagradna igra 2021 u razdoblju 1.5.2021 do 30.6.2021

Nagradi fond je:

100 x ELFS Coord sportska odjeća – majica i tajce
600 x ELFS Podloga za vježbanje
– do isteka zaliha x ELFS Guma za vježbanje

Za sudjelovanje u programu vjernosti potrebno je u razdoblju od 1.5.2021 do 30.6.2021. u bilo kojoj prodavaonici na području RH kupiti 2 komada bilo kojih Violeta We Care uložaka te pravilno ispuniti on line prijavu.

Svaka pravilna prijava je dobitna, a možete sudjelovati neograničen broj puta. Nagrade se dodjeljuju slučajnim odabirom, a dobitnicima se šalju nakon završetka aktivnosti. Svaka prijava treba sadržavati sliku računa (jednog ili više) na kojem je vidljivo razdoblje kupnje i broj kupljenih artikala.

Prijavu je potrebno ispuniti na web stranici https://wecare.violeta.com/programi-vjernosti/ te sačuvati račun. Prihvaćaju se samo on-line prijave s potpunim podacima te vidljivom slikom računa. Prihvaćaju se samo računi zaključno s datumom 30.6.2021.godine.

Organizator Programa vjernosti (Violeta) će prema slučajnom odabiru u roku od osam radnih dana nakon završetka programa vjernosti objaviti raspored nagrada za sve sudionike, koji su poslali ispravne prijave.

Svaki kupac može dobiti neograničen broj nagrada ( za svaku ispravnu prijavu po jednu), a dodjela nagrada se vrši slučajnim odabirom, putem random.org. To znači da jedna osoba može dobiti više istih nagrada.

Organizator programa vjernosti svakom će potrošaču u roku od 45 radnih dana od objave raspodjele nagrada na navedenu adresu putem kurirske dostave ili pošte poslati dodijeljenu nagradu. U slučaju da potrošač ne preuzme pošiljku Organizator nije dužan snositi trošak ponovnog slanja. Ako potrošač u narednih 45 dana ne preuzme dodijeljenu nagradu, gubi pravo na istu.

U slučaju isteka svih zaliha program vjernosti je završen te će kupci o tome biti obaviješteni putem Internet stranice https://wecare.violeta.com/programi-vjernosti/. Prijave primljene nakon završetka programa vjernosti ne ostvaruju pravo na nagradu.

Potrošač nema pravo tražiti zamjenu dodijeljene nagrade niti zamjenu nagrade za novac. Slanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Organizatora programa vjernosti prema potrošaču.
Violeta i ELFS nagradna igra 2021 za detaljna pravila o sudjelovanju  kliknite OVDJE

Zapratite nas na ili  

Ostale nagradne igre provjerite OVDJE

Ne propusti nove nagradne igre. Primi besplatnu obavijest putem maila

 

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *