Pjevajte uz Oreo nagradna igra 2021

 

Pjevajte uz Oreo nagradna igra 2021

 

Nagradna igra vezana je uz kupovinu proizvoda.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi sudionici koji ostvare kupnju bilo kojeg OREO proizvoda na jednom računu u jednoj kupovini (u daljnjem tekstu „Proizvod“), u bilo kojem prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske u periodu trajanja nagradne igre od 1.3.2021. 00:00h do 28.3.2021. 23:59h.

Sudionici koji izvrše gore opisanu kupovinu na blagajni dobivaju račun na kojem se nalazi redni broj računa. Račun je potrebno sačuvati tijekom cijelog vremena trajanja nagradne igre,  kao i nakon njenog završetka sve do 01.06.2021. godine, obzirom da je prilikom preuzimanja nagrade, dobitnik nagrade dužan potpisati potvrdu o preuzimanju nagrade i ovlaštenoj osobi pokazati na uvid original račun koji je prijavljen u nagradnu igru, na kojem se nalazi jedinstveni redni broj računa, a kao dokaz o izvršenoj kupovini.

 

Za sudjelovanje u nagradnoj igri, sudionici nakon kupovine Proizvoda trebaju:

– prijaviti se na internetskoj stranici www.singwithoreo.com

– označiti da se slažu s Pravilima i uvjetima nagradne igre

– upisati: broj računa (u polje za unos računa treba unijeti jedinstveni broj računa s kupljenim OREO proizvodom), ime i prezime, grad, e-mail adresu, kontakt telefon, datum rođenja

– učitati fotografiju prijavljenog računa

 

Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao jedan proizvod jer su označeni jednim EAN/BAR kodom.

Identifikacijski dokument, na kojem moraju biti svi podaci kao i u prijavi u nagradnoj igri, i originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do preuzimanja nagrade te predočiti prije podizanja nagrade na zahtjev administratora.

Sudionik je dužan sačuvati i račun kao dokaz o kupovini do preuzimanja nagrade, odnosno najkasnije do 01.06.2021. godine.

Sudionici mogu dobiti više informacija o nagradnoj igri i preuzimanju nagrada (gdje, kada i na koji način će biti dostavljene nagrade) na internet stranici www.singwithoreo.hr  i  www.nagradne.hr  ili putem e-mail adrese nagradne@mpg.hr

 

 

Iznos nagradnog fonda, vrsta, broj i vrijednost nagrada

Tjedne nagrade:

10 x JBL bundle sound system i digital download* novog albuma „Chromatica“  glazbene izvođačice Lady Gaga

* Dobitniku će Administrator poslati link na e-mail adresu koju dobitnik navede u prijavi, putem kojeg će dobitnik moći downloadati navedeni „Chromatica“  album

Vrijednost jedne nagrade: 2.948,91kn, ukupna vrijednost 29.489,10 kn (PDV uključen)

 

Dnevne nagrade:

200 x OREO music box

Vrijednost jedne nagrade: 93,75 kn kn, ukupna vrijednost 18.750,00 kn (PDV uključen)

Ukupna vrijednost nagradnog fonda: 48.239,10 kn (PDV uključen)

Broj nagrada je ograničen i ni u kojem slučaju neće biti dodjeljeno više nagrada od broja predviđenog ovim pravilima niti se iste mogu zamijeniti za novac. 

 

Način i postupak osvajanja nagrade, odnosno utvrđivanja dobitaka

Svi sudionici nagradne igre bit će uključeni u bazu podataka iz koje će biti izvučeni dobitnici nagrada.

Izvlačenja dobitnika bit će održana u službenom sjedištu Administratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb) te će se obaviti na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom pod nadzorom tročlane komisije.

TJEDNA IZVLAČENJA:

 

Tjedan – prijave od 1.3. – 7.3.2021. – izvlačenje 9.3.2021. u 15h – izvlačimo 2 dobitnika

Tjedan – prijave od 8.3. -14.3.2021. – izvlačenje 16.3.2021. u 15h – izvlačimo 2 dobitnika

Tjedan – prijave od 15.3. -21.3.2021. – izvlačenje 23.3. 2021.u 15h – izvlačimo 3 dobitnika

Tjedan – prijave od 22.3. -28.3.2021. – izvlačenje 29.3.2021. u 15h  – izvlačimo 3 dobitnika

 

Izvlačenja dobitnika TJEDNIH nagrada će biti održana za prethodni tjedan (u izvlačenju za određeni tjedan sudjeluju osobe koje su se prijavile u nagradnu igru određenog tjedna u periodu od ponedjeljak 00:00 sati do nedjelja u 23:59 sati – na primjer: svi sudionici koji se prijave u nagradnu igru u 1.tjednu: ponedeljak 1.3.2021. u periodu od 00:00 sati do nedjelja 7.3.2021. u 23:59 sati sudjeluju u izvlačenju dobitnika nagrade za prvi tjedan). Izvlačenje dobitnika tjednih nagrada bit će izvršeno počevši  od 9.3.2021. godine prema iznad navedenom rasporedu.

Bit će izvučeno ukupno 10 dobitnika TJEDNIH nagrada i to na način da svaki tjedan bude izvršeno izvlačenje prema sljedećem rasporedu:

  1. tjedan – 2 dobitnika JBL bundle sound system i digital download novog albuma „Chromatica“  glazbene izvođačice Lady Gaga
  2. tjedan – 2 dobitnika JBL bundle sound system i digital download novog albuma „Chromatica“  glazbene izvođačice Lady Gaga
  3. tjedan – 3 dobitnika JBL bundle sound system i digital download novog albuma „Chromatica“  glazbene izvođačice Lady Gaga
  4. tjedan – 3 dobitnika JBL bundle sound system i digital download novog albuma „Chromatica“  glazbene izvođačice Lady Gaga

 

U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati više puta, ali s različitim računima. Jedna osoba ne može biti dobitnik iste vrste nagrade više puta u nagradnoj igri, ali može osvojiti po jedan od svake vrste tj. 1 x Oreo Music box  1 x JBL boundle sound system i digital download novog albuma „Chromatica“  glazbene izvođačice Lady Gaga.

Po jednom računu moguće je poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim brojem računa bit će nevažeća.

U nagradnom izvlačenju sudjelovat će sve važeće prijave, određene ovim Pravilima, koje pristignu Administratoru s datumom slanja od 1.3.2021. 00:00h do najkasnije 28.3.2021. u 23:59 sati.

Pravila nagradne igre pročitajte OVDJE

Zapratite nas na

Ostale nagradne igre provjerite OVDJE

Ne propusti nove nagradne igre. Primi besplatnu obavijest putem maila

 

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *