PAN-PEK i Dukat nagradna igra 2021

PAN-PEK i Dukat nagradna igra 2021

PAN-PEK i Dukat nagradna igra 2021

PAN-PEK i Dukat nagradna igra se provodi od 26. travnja 2021. do 16. svibnja 2021. na PAN-PEK prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond se sastoji od sljedećih nagrada:
9 x BICIKL Genesis Impact 4.0, svaki u vrijednosti od 3.839,96 kuna (svaki tjedan 3 nagrade) U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe.

Za sudjelovanje je potrebno za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem PAN-PEK prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske napriti kupnju u iznosu od najmanje 20 kn pri čemu je kupljen najmanje jedan proizvod Dukata.

Nakon kupnje potrebno je broj računa prijaviti ispunjavanjem obrasca na internet stranici www.panpek.hr (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, ulicu i kućni broj, poštanski broj, mjesto, kontakt broj mobitela i e-mail adresu).
Originalni račun potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini broj računa može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom. Izvlačenja će se održati u prostorijama priređivača korištenjem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira uz nadzor tročlane komisije.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se u prostorijama priređivača prema sljedećem rasporedu:
3.5.2021. – za prijave primljene od 26.4.2021. do 2.5.2021. izvući će se 3 dobitnika
10.5.2021. – za prijave primljene od 3.5.2021. do 9.5.2021. izvući će se 3 dobitnika
17.5.2021. – za prijave primljene od 10.5.2021. do 16.05.2021. izvući će se 3 dobitnika

Dobitnici će o osvojenoj nagradi biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi uz predočenje identifikacijske isprave. Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave. Ako je dobitnik maloljetna osoba, nagradu mogu, uz predloženu odgovarajuću dokumentaciju u njegovo ime preuzeti njegovi roditelji ili skrbnici. Dobitnici će nagradu moći preuzeti u odabranoj poslovnici PAN-PEK-a nakon dogovora s priređivačem nagradne igre.
PAN-PEK i Dukat nagradna igra 2021 za detaljna pravila o sudjelovanju  kliknite OVDJE

Zapratite nas na ili  

Ostale nagradne igre provjerite OVDJE

 

Ne propusti nove nagradne igre. Primi besplatnu obavijest putem maila

 

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *