Osvoji Playstation 5: Vegeta natječaj

Osvoji Playstation 5: Vegeta natječaj

Osvoji Playstation 5: Vegeta natječaj

Naziv Nagradnog natječaja je „Dugačke kuhače”. Nagradni natječaj traje od 25.03. do 08.04.2021. godine u 23:59 h na području Hrvatske te Bosne i Hercegovine.

 

Nagradni fond uključuje:

1x Playstation 5

Uvjeti za sudjelovanje u Nagradnom natječaju

U Nagradnom natječaju iz članka 2. pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 16 godina s prebivalištem u Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini.Za sudjelovanje u Nagradnom natječaju, zainteresirani sudionik treba na stranici https://www.vegeta.hr/100postooriginalna/ skinuti službeni AR Instagram filtar „Dugačke kuhače“, snimiti public Instagram Story, odnosno, koristeći taj filtar odigrati igricu, spomenuti @podravka_hrvatska te staviti hashtag #dugackekuhace.

Svaki sudionik sudjelovanjem u Nagradnom natječaju do 08.04.2021. godine u 23:59 h automatski ulazi u bazu iz koje će se nagraditi 1 sudionik.

Odabir dobitnika nagrade i kontrola odabira

Dobitnike odabire i nagrađuje stručni žiri Priređivača. Žiri će se pri odabiru dobitnika voditi kriterijem kreativnosti, odnosno dobitnik će biti onaj tko na najkreativniji način odigra igricu koristeći navedeni filtar.

U obzir ulaze sve prijave pristigle do zaključno 08.04.2021. godine u 23:59 h. Obavezno će se provjeriti jesu li ispunjeni uvjeti iz članka 4. ovih Pravila. Ni u kom slučaju neće biti podijeljen veći broj nagrada od količine definirane u članku 6. ovih Pravila.

Objava rezultata Nagradnog natječaja

Rezultati Nagradnog natječaja bit će objavljeni 15.04.2021. na web stranici https://www.vegeta.hr/100postooriginalna/.

Objavljeni popis nagrađenog uključivat će: ime i prezime i mjesto stanovanja.

Ukoliko se dobitnik ne javi u navedenom roku, Priređivač ima pravo kontaktirati drugog sudionika koji se prijavio na Nagradni natječaj i zadovoljio sva Pravila natječaja (rezervni dobitnik).

Osvoji Playstation 5: Vegeta natječaj za detaljna pravila o sudjelovanju  kliknite OVDJE

Zapratite nas na

Ostale nagradne igre provjerite OVDJE

Ne propusti nove nagradne igre. Primi besplatnu obavijest putem maila

 

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *