Mentos nagradna igra 2021: Uz Mentos uživaj, za Hrvatsku navijaj!

Mentos nagradna igra 2021: Uz Mentos uživaj, za Hrvatsku navijaj!

Mentos nagradna igra 2021: Uz Mentos uživaj, za Hrvatsku navijaj!

Trajanje i svrha nagradne igre:
Nagradna igra se provodi od 1.5.2021. do 31.5.2021. na području Republike Hrvatske.
Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe proizvoda robne marke Mentos

Nagradni fond sastoji se od:
– 3 x Playstation 5 vrijednosti 6.390,00 kuna
– 30 x JBL Clip 3 zvučnik vrijednosti 209,00 kuna
– 300 x Mentos poklon paket vrijednosti 101,80 kuna
Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 55.980,75 kuna. Priređivač se obvezuje uplatiti 5% ukupne vrijednosti nagradnog fonda u korist Crvenog križa Republike Hrvatske.
Način sudjelovanja u nagradnoj igri:
U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske kupi bilo koji Mentos proizvod.
Broj računa potrebno je prijaviti na jedan od načina:
– slanjem SMS-a sadržaja MENTOS, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) na broj 60221 (2,40 kn/SMS)

ili

– ispunjavanjem obrasca na www.mentos.filir.hr

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbognavedenoga, preporuka je ne koristiti navedene dijakritičke znakove u tekstu SMS poruke.
Originalni račun potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivačapredočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini broj računa može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu

Izvlačenje i objava dobitnika:
Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 1.6.2021. u prostorijama Priređivača. Dobitnici će biti izvučeni uz pomoć računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira.
Izvlačenje će nadzirati tročlana komisija te će se o izvlačenju voditi zapisnik. Komisija će provjeriti je li dobitnik sudjelovao u nagradnoj igri sukladno ovim Pravilima. U slučaju da se njegova prijava proglasi nevažećom, nagrada će biti podijeljena sljedećem izvučenom sudioniku koji ima pravo na nagradu.
Mentos nagradna igra 2021 za detaljna pravila o sudjelovanju  kliknite OVDJE

Zapratite nas na ili  

Ostale nagradne igre provjerite OVDJE

Ne propusti nove nagradne igre. Primi besplatnu obavijest putem maila

 

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *