Lidl nagradna igra 2021: Velika nagradna igra povodom 15 godina Lidla Hrvatska

Lidl nagradna igra 2021: Velika nagradna igra povodom 15 godina Lidla Hrvatska

Lidl nagradna igra 2021

 

Trajanje:

Lidl nagradna igra započinje 22.11.2021. i traje do 28.11.2021., a organizira i provodi na području Republike Hrvatske.

Nagrade:

  • 15 x Lidl poklon kartici svaka novčane vrijednosti u iznosu od 15.000 kuna

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika priređivača i bilo kojeg drugog društva izravno uključenog u realizaciju ove nagradne igre.

Način sudjelovanja u nagradnoj igri

Nakon napravljene kupnje broj računa potrebno je prijaviti na jedan od sljedećih načina:

  1. Poslati SMS sadržaja: 15GODINA, broj računa, ime i prezime, adresa stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) na 60777 (2,40 kn/SMS)
    ili
  2. Ispuniti obrazac na internet stranici www.lidl.hr/15godina (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, adresu i kontakt broj mobitela).

Važno!
Korisnici Lidl Plus programa vjernosti mogu ostvariti dodatno sudjelovanje tako da se prije kupnje prijave za sudjelovanje u nagradnoj igri putem Lidl Plus mobilne aplikacije odabirom poveznice “zaigraj”.

Nakon svake kupnje u Lidlu korisniku će automatski biti dodana jedna prijava. Prijava se povezuje s osobnim podacima pridruženim navedenom Lidl Plus korisničkom računu (ime i prezime, adresa, kontakt broj mobitela i e-mail).

Originalni račun ili kopiju računa iz Lidl Plus aplikacije, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev priređivača predočiti pri podizanju nagrade.

  • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa.
  • Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput.
  • Ako račun s istim brojem koji je već prijavljen za nagradnu igru ponovno pošalje ista ili druga/e osoba/e, takva prijava će biti proglašena nevažećom.
  • Bez obzira na broj prijavljenih računa, jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti navedene dijakritičke znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje i objava dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 29.11.2021. u sjedištu priređivača za sve prijave napravljene u periodu od 22.11.2021. do 28.11.2021.

Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira uz nadzor tročlane komisije. Jedna fizička osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku osam dana od dana izvlačenja na Internet stranici www.lidl.hr/15godina. Dobitnici nagrada bit će obaviješteni pisanim putem u roku osam dana od dana izvlačenja.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni pisanim putem u roku osam dana od dana izvlačenja, pri čemu će dobiti detaljnije informacije o načinu preuzimanja nagrade. Rok za preuzimanje nagrade je 30 dana od dana primljene obavijesti o osvojenoj nagradi. Ako dobitnik ne preuzme nagradu u tom roku, bit će ponovno obaviješten i nagradu će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti.
Lidl nagradna igra 2021 za detaljna pravila o sudjelovanju  kliknite OVDJE

Zapratite nas na ili  

Ostale nagradne igre provjerite OVDJE

Ne propusti nove nagradne igre. Primi besplatnu obavijest putem maila

 

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *