Coca-Cola nagradna igra 2021: Coca-Cola App nagrade do kraja godine

Coca-Cola nagradna igra 2021: Coca-Cola App nagrade do kraja godine

Coca-Cola nagradna igra 2021

 

Trajanje:

Coca-Cola nagradna igra počinje 16. studenog 2021. u 00.00.00 i traje do 31. prosinca 2021. u 11.59.59.

Nagrade:

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:

 • 3 x Vaučer za trgovinu Intersport u vrijednosti 5.000 kn
 • 1 x Technology paket:
  • Apple iPhone 13 Pro Max 256GB Gold
  • Apple Watch Series 7 GPS, 41mm
 • 1 x Gaming paket
  • Playstation 5 digital edition + Sackboy A
  • Big Adventure! + Marvel’s Spider-Man:
  • Miles Morales
  • Dualsense kontroler PS5
  • slušalice Pulse 3D Audio
  • Postaja za punjenje PS5
  • PS5 daljinski upravljač
  • PS5 kamera
 • 2 x Binge paket:
  • TV 65″ Samsung QLED 65Q70T
  • Hladnjak minibar Klarstein, MKS-5
  • Nadopuna Wolt računa u iznosu 4.000 kn
 • 2 x Beauty paket
  • IPL depilator Braun PL5139
  • Uređaj za čišćenje lica FOREO LUNA™ 2 Professional Magenta
  • godišnja zaliha Clinique Moisture Surge kreme (6 Moisture Surge krema od 50ml)
Pravo sudjelovanja

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 16 godina.

Pravo sudjelovanja nemaju zaposlenici priređivača i COCA-COLA ADRIA d.o.o. te članova njihovih užih obitelji (roditelji, braća i sestre, polubraća, polusestre, supružnici i djeca).

Ako je dobitnik maloljetna osoba, priređivač će nagradu uručiti osobi koja se po zakonskim odredbama ili odluci državnih tijela dužna brinuti o njoj nakon uvida u izvorni dokument koji dokazuje roditeljski, odnosno starateljski odnos u odnosu na maloljetnog dobitnika.

Proizvodi koji sudjeluju u nagradnoj igri

Proizvodi koji sudjeluju u nagradnoj igri su proizvodi priređivača iz kategorije gaziranih pića, i to:
Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Zero limun, Fanta Orange, Fanta Orange Zero, Fanta Shokata, Sprite u pakiranju od 500 ml u plastičnoj (PET) ambalaži te Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta Orange u pakiranju od 250 ml u staklenoj (RGB)

Način sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 16 godina koje u razdoblju od 16.11.2021. do 31.12.2021., u bilo kojem prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske, kupe bilo koji od proizvoda navedenih u pravilima.

Sudionik stječe mogućnost prikupljanja coinsa koje može zamijeniti za poklone.

Svaka kupnja jedne Coca-Cole, Fanta Orange, Fanta Shokata i Sprite u pakiranju od 500 ml u
plastičnoj (PET ambalaži) odnosno Coca-Cole ili Fante Orange u pakiranju od 250 ml u plastičnoj (PET ambalaži), koji su uključeni u nagradnu igru, vrijedi 1 coin.

Svaka kupnja jedne Coca-Cole Zero, Coca-Cola Zero limun, Fanta Orange Zero Fanta Orange, u pakiranju od 500 ml u plastičnoj (PET ambalaži) odnosno Coca-Cola Zero u pakiranju od 250 ml u plastičnoj (PET ambalaži), koji su uključeni u nagradnu igru, vrijedi 2 coina.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je:

 1. Preuzeti aplikaciju s Google Play-a ili AppStore-a, odnosno putem QR koda na Google Play-u ili AppStore-u (QR kod se nalazi na pakiranju proizvoda koji sudjeluju u nagradnoj igri)
 2. Otvoriti svoj korisnički profil u aplikaciji i unijeti svoje osobne podatke (država prebivališta, e-mail adresa, datum rođenja, nadimak). Svaki sudionik nagradne
  igre može imati najviše jedan korisnički profil u okviru aplikacije.
 3. U aplikaciju unijeti deseteroroznamenkasti alfanumerički kod, koji se nalazi ispod promotivnog zatvarača promocijskih proizvoda
 4. Sudionik stječe pravo na sudjelovanje u izvlačenju potrošnjom i prikupljenih
  coinsa odnosno kombinacije prikupljenih coinsa i tzv. gemsa kao dodatne valute koju sudionik može dobiti igranjem mobilnih igrara unutar same aplikacije.

Napomene:

Svaki sudionik može sudjelovati u pojedinom izvlačenju najviše 25 puta s potrošnjom prikupljenih coinsa odnosno tzv. gemsa.
Svako izvlačenje ima na raspolaganju ukupno 30.000 prijava.
Ako se osvojeni kod pokuša iskoristiti više puta, aplikacija će prikazati poruku kako je kod već iskorišten i njegov unos neće biti moguć
Zatvarači i kodovi sa zatvarača iz prethodnih promocija odnosno nagradnih igara Priređivača ne mogu se koristiti u ovoj nagradnoj igri.

Nagradno izvlačenje

Javno izvlačenje nagrada održat će se metodom slučajnog odabira 7.1.2022. u poslovnim prostorijama COCA-COLA ADRIA d.o.o na adresi u Zagrebu, Sachsova 1.

Objava dobitnika i preuzimanje nagrada

Ime dobitnika nagradne igre bit će objavljena na mrežnoj stranici priređivača https://hr.cocacolahellenic.com/ u roku od 8 dana od održanog nagradnog izvlačenja.

Osvojena nagrada se dostavlja dobitniku od strane Priređivača najkasnije u roku od 30 dana od dana kada dobitnik uredno putem e-poruke obavijesti društvo COCA-COLA ADRIA d.o.o. o svojoj adresi radi moguće dostave osvojene nagrade. Podatke o svojoj adresi dobitnik treba poslati putem E-pošte u roku 8 dana od primitka e-poruke o osvojenoj nagradi.

Nagrada se šalje na adresu dobitnika na trošak priređivača putem dostavne službe koju je odredio priređivač. Kao dokaz preuzimanja nagrade priređivač će koristiti poštansku povratnicu i dostavnu prijevoznicu kao dokaz.

Priređivač ima pravo tražiti na uvid od dobitnika račun za kupljeni proizvod priređivača kao dokaz prije dostave odnosno preuzimanja nagrade od strane dobitnika.

 
Coca Cola nagradna igra 2021 za detaljna pravila o sudjelovanju  kliknite OVDJE

Zapratite nas na ili  

Ostale nagradne igre provjerite OVDJE

 

Ne propusti nove nagradne igre. Primi besplatnu obavijest putem maila

 

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *