Čipi Čips nagradna igra 2021: Grickaj i navijaj za vatrene u Engleskoj

Čipi Čips nagradna igra 2021: Grickaj i navijaj za vatrene u Engleskoj

 

Možda baš ti podržiš Vatrene u Engleskoj ili osvojiš druge primamljive nagrade poput PlayStation®5 ili hrskavog Čipi Čips paketa. Franck nagradna igra uz Čipi Čips traje od 15.2.2021. do 31.3.2021. na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond uključuje:

1 x Navijački aranžman za dvije osobe u Londonu u lipnju 2021. u vrijednosti 19.686 kn*
10 x Playstation 5 s dva kontrolera i igrom FIFA2021 (pojedinačna vrijednost nagrade 4.624,46 kuna)
100 x Navijački Čipi Čips paket vrijednosti
* U slučaju nemogućnosti putovanja u Englesku zbog pandemije COVID-19, vrijednost prve nagrade uručit će se u vidu potrošačke kartice u vrijednosti glavne nagrade


Kako sudjelovati:

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je za trajanja nagradne igre na bilo kojem prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske kupiti bilo koje pakiranje Čipi Čipsa.

Broj računa potrebno je prijaviti na jedan od načina:

  • Slanjem SMS-a sadržaja: CIPI CIPS, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na 60221 (2,40 kn/SMS)

ili

  • Ispunjavanjem Internet obrasca na www.intersnack.hr (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, ulicu, mjesto i poštanski broj, kontakt broj mobitela).

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

 

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 1. travnja 2021. u prostorijama Priređivača uz prisustvo tročlane komisije. Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira.

Komisija će provjeriti je li izvučeni sudionik sudjelovao u nagradnoj igri sukladno ovim Pravilima. U slučaju da se njegova prijava proglasi nevažećom, nagrada će biti podijeljena sljedećem izvučenom sudioniku koji ima pravo na nagradu.

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na Internet stranici www.intersnack.hr. Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri sudionici se slažu da, ako postanu dobitnici nagrada, njihove osobne podatke (ime i prezime, adresu, fotografiju i slično) Priređivač ima pravo objaviti i koristiti bez naknade i prethodne suglasnosti dobitnika te da se oni mogu objaviti u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Ne propusti nove nagradne igre. Primi besplatnu obavijest putem maila

 

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *