Arena centar nagradna igra 2021: ARENA ZEKO

Arena centar nagradna igra 2021: ARENA ZEKO

Arena centar nagradna igra 2021: ARENA ZEKO

Nagradna igra Arena Centra traje od 22. ožujka 2021 do 03. travanja 2021. godine u 21:00 sat.

Fona nagradne igre uključuje:
13 x 2.000,00 kn na poklon kartici Arena Centra

Pravo prijave za sudjelovanje u ovoj nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe starije od 18 godina i s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj.

Pravo na sudjelovanje se ostvaruje kupnjom u minimalnom iznosu od 100,00 kn u Arena Centru. Posjetitelj s potrošenih 100 ili više kuna na dan prijave u Arena Centru, pristupa u event zonu te se prijavljuje putem prijavnice i to imenom i prezimenom, brojem telefona, mail adresom, brojem računa i datumom računa. Posjetitelje se može prijaviti neograničeni broj puta, ali svaki put s novim računom od tog dana.

Izvlačenje dobitnika nagradne igre Priređivač će utvrditi pobjednike igre slučajnim odabirom koji će se obaviti 06.04.2021. u 10:00 sati, u prostorijama Arena Centra na adresi (Ul. Vice Vukova 6, 10000, Zagreb), uz prisustvo tročlane komisije koju imenuje Priređivač. Pobjednici će biti nagrađeni sukladno fondu nagrada iz točke 3. ovih Pravila te će imena i prezimena dobitnika biti objavljena na Internet stranici www.arenacentar.hr.

Dobitnik igre bit će obaviješten o dobitku nagrade putem elektroničke pošte te dodatno telefonskim pozivom/porukom u roku od 7 dana od dana završetka igre, koristeći kontakt podatke koje je upisao prilikom prijave na nagradnu igru. Dobitnik mora preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnik to propusti učiniti, Priređivač će ga u roku od 8 dana od isteka spomenutog roka od 30 dana ponovno obavijestiti o dobitku, te odrediti naknadni rok od 10 dana za podizanje nagrade.

Arena centar nagradna igra 2021 za detaljna pravila o sudjelovanju  kliknite OVDJE

Zapratite nas na

Ostale nagradne igre provjerite OVDJE

Ne propusti nove nagradne igre. Primi besplatnu obavijest putem maila

 

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *